محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کارگاه مجازی توانمندسازی اعضای هیئت علمی با عنوان اصول سخنرانی علمی در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

کارگاه مجازی توانمندسازی بیمارستان ضیائیان با عنوان اصول سخنرانی علمی با حضور اعضای هیئت علمی بیمارستانها و دانشکده‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، به همت بیمارستان ضیائیان کارگاه مجازی توانمندسازی اعضای هیئت علمی با عنوان اصول سخنرانی علمی روز پنج شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد.
در این کارگاه ۵۰ نفر از اعضای هیئت علمی بیمارستانها و دانشکده‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند که دکتر اکبر سلطانی استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران در این نشست مجازی در خصوص اصول صحیح سخنرانی تعاملی برای مدعوین صحبت کرد و در پایان به سوالات آنان پاسخ مکفی ارائه کرد. توضیح این که با اخذ مجوز از مرکز توسعه مطالعات آموزش پزشکی دانشگاه برای حاضرین در جلسه امتیاز توانمند سازی تعلق خواهد گرفت.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی