محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کلاس آموزشی ایمنی بیمار در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزار شد

طالبی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار در خصوص اهمیت، حفظ و ارتقای ایمنی بیمار و استانداردهای آن برای منشی های بیمارستان صحبت کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، ایمنی بیمار به عنوان یکی از ارکان اصلی کیفیت خدمات در مراکز سلامت است. از این جهت ارائه مراقبت ایمن و با کیفیت بالا وظیفه حرفه ای، اخلاقی و قانونی کارکنان مراکز درمانی به شمار می رود.

در همین راستا و به همت واحد آموزش غیر بالین، دوره های آموزشی ایمنی بیمار برای منشی های بخش های مختلف بیمارستان روز دوشنبه ۲ مهرماه ۹۷ در کلاس ۲ ساختمان آموزش برگزار شد. در این دوره آموزشی طالبی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار به بیان اهمیت حفظ و ارتقای ایمنی بیمار و استانداردهای ایمنی بیمار از جمله شناسایی صحیح هویت بیمار و رعایت بهداشت پرداخت و نقش منشی ها را در رعایت استانداردها، ارتقاء و ایمنی بسیار حائز اهمیت دانست.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی