محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کلینیک گفتار درمانی بیمارستان ضیائیان به صورت آنلاین راه اندازی شد

با توجه به اپیدمی کووید۱۹ در کشور برای تکریم ارباب رجوع؛ بیمارستان ضیائیان اقدام به راه اندازی کلینیک گفتار درمانی در فضای مجازی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، با توجه به شرایط کنونی جامعه در اپیدمی کووید۱۹ با رعایت تمامی شیوه نامه های بهداشتی و همچنین تکریم ارباب رجوع؛ در راستای مصوبه اخیر معاونت درمان و وزارت بهداشت مبنی بر فراهم آوردن گفتار درمانی از راه دور برای مراجعه کنندگان، بیمارستان ضیائیان اقدام به راه اندازی کلینیک گفتار درمانی در فضای مجازی کرد.
این اقدام که اولین جلسه آن در روز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ در محل کلینیک گفتار درمانی بیمارستان ضیائیان انجام شد به مراجعه کنندگانی که قبلاً به صورت حضوری به بیمارستان مراجعه می‌کردند در فضای اینترنت به صورت آنلاین (ارتباط دوطرفه) ارائه خدمت کرد.
توضیح اینکه در گفتاردرمانی تمامی اختلالات گفتار و زبان به صورت ویدیو کنفرانس یا تلفنی مشاوره و درمان می شود.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی