محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کمک یکصدوپنجاه میلیارد ریالی یک خیر برای ساخت فاز دوم مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

مراسم انعقاد تفاهم نامه عملیات اجرایی ساخت فاز دوم بیمارستان به مساحت 6000 هزار متر مربع شامل آنژیوگرافی، کت لب، CCU، ICU ، NICU، LDR ، اورژانس و ... با حضور یک خیر روز سه‌شنبه ۱۷ بهمن ماه ۹۶ در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، مراسم انعقاد تفاهم نامه عملیات اجرایی فاز دوم بیمارستان به مساحت 6000 هزار متر مربع شامل آنژیوگرافی، کت لب، CCU، ICU ، NICU، LDR ، اورژانس و ... با حضور این خیر روز سه‌شنبه ۱۷ بهمن ماه ۹۶ در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش کلیپ معرفی بیمارستان با حضور دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر رستمیان سرپرست معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه، نصیریان رئیس مجمع خیرین، حجت الاسلام والمسلمین مطلبی امام جماعت و نماینده ولایت فقیه، خانواده شهدای منطقه 17، محسنی شهردار منطقه، دکتر عفت پناه رئیس و پناهی مدیر بیمارستان، و جمعی از مسئولین بیمارستان برگزار شد.
کتر عفت پناه ضمن خیرمقدم به میهمانان و این خیر خیرخواه منطقه در خصوص شاخص های مهم بیمارستان و همچنین اورژانس مرکز صحبت کرد و به خدماتی که در این مرکز به بیماران ارائه میگردد اشاره کرد.
وی در ادامه گفت: همه ما یک مجموعه هستیم و این بیمارستان متعلق به مردم این منطقه است، همه باید برای آسایش خاطر مردم این منطقه تمام تلاش و کوشش خود را انجام دهیم که انشاله با کمک این خیر که از اهالی همین منطقه نیز می باشد، بتوانیم فاز دوم عملیات عمرانی بیمارستان را با برآورد مالی یکصدوپنجاه میلیارد ریال در پنج طبقه شروع نموده و طی 18 ماه به پایان برسانیم و در این راستا گامی موثر جهت خدمت رسانی به مردم عزیز منطقه برداریم.
دکتر عفت پناه در پایان از ریاست دانشگاه جهت حمایت هایی که از مرکز داشته‌اند و همچنین از معاون درمان دانشگاه دکتر رضایی ، دکتر رستمیان سرپرست معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه و همه مسئولین و دست اندرکاران تشکر و قدردانی کرد.
شهردار محسنی در این مراسم به پیشرفت چشمگیر بیمارستان از سال‌های گذشته تا به امروز اشاره کرد و در خصوص حسن رفتار خیرخواهانه این خیر صحبت نمود و از حجت الاسلام والمسلمین مطلبی به عنوان رهبر منطقه یاد کرد.
محسنی شهردار منطقه با نثار فاتحه به روح چهار هزار شهید منطقه 17 به صحبت های خود پایان داد.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مطلبی نماینده ولایت فقیه و امام جماعت منطقه 17 ضمن تشکر از عوامل و ریاست بیمارستان، این مراسم را مراسمی عزیز و گرامی خواند و از پیشرفت بیمارستان از نظر تعداد مراجعه کننده و خدمت‌رسانی نسبت به بیمارستان های دیگر در سطح دانشگاه ابراز خرسندی نمود.
در پایان این مراسم، تفاهم نامه فاز دوم عملیات اجرایی ساخت مرکز آموزشی درمانی ضیائیان بین طرفین به امضاء رسیده و منعقد شد.
برای نیت خیرخواهانه این خیر و به خواست وی اسمی از ایشان در این خبر درج نشد.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی

p

خدا خیرش بده

ترابی

78/10/11 - 00:00

دکتر عفت پناه یکی از مدیران بسیار موفق و پرتلاش دانشگاه هستند . با ارزوی بهترین ها برای ایشان

حسينى

78/10/11 - 00:00

آقاي دكتر عفت پناه، انسان بسيار توانا، مدير لايق و دلسوز و خوش فكر و بسيار ساعي و پرتلاش هستند، ايشان فرد كاملا شناخته شده اي در دانشگاه ميباشند و كارنامه ي مديريت قوي ايشان در بيمارستان ضيائيان، گواه اين ادعاست. پر واضح است كه ايشان لياقت و شايستگي پستهاي مديريتي بالاتري رو دارا ميباشند. با آرزوي سلامتي و توفيق براي ايشان

دكتر شريعت محمدي

دكتر عفت پناه مصداق بارز مديريت جهادي هستن. دكتر شريعت محمدي

78/10/11 - 00:00

بله ایشون با تلاش فراوان بیمارستان رو خیلی کامل ومجهز کردن و کادر متخصص در هر رشته ای در بیمارستان حاضر کردن

موسوي

78/10/11 - 00:00

دكتر عفت پناه يكي از بهترين اساتيد ما بودند.با تشكر از ايشان بخاطر موفقيت بينظيرشان در مديريت بيمارستان

78/10/11 - 00:00

از ریس بیمارستان که مدیری لایق وشهردار مردمی وخیر محترم کمال تشکر وقدردانی را از طرف اهالی خونگرم منطقه 17 داریم

کاربر مهمان

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر عفت پناه از بهترین روئسایی هستند که تا به حال به بیمارستان ضیائان امده اند کسی تا به حال به این اندازه به فکر مردم محروم این منطقه نبوده اند

78/10/11 - 00:00

ان شا الله نتیجه این تلاشها و این نیت خیر رفع محرومیت از منطقه ای باشد که با داشتن بیش از ۴۰۰۰ شهید گلگون کفن دین خود را به کشور ادا کرده است

احمدي

78/10/11 - 00:00

تشكر از خير عزيز ،شهردار محترم منطقه ١٧و رياست بيمارستان ضيائيان جهت توسعه و تجهيز بيمارستان و خدمت به مردم منطقه، توفيق و سلامتي براي اين عزيزان آرزومندم. احمدي

ملیحه

78/10/11 - 00:00

***تبارک الله احسن الخالقین*** با آرزوی سلامتی برای تمامی خیر اندیشان مملکت خصوصا حاج آقای مطلبی امام جماعت مسجد جامع ابوذر

همکاران بیمارستان صیاییان

78/10/11 - 00:00

درود و خدا قوت به استاد ارجمند جناب اقای دکتر عفت پناه و تمامی مسئولين دلسوز بیمارستان که با خلوص نیت و پشتکار فراوان در آباداني این مرکز قدم برمی دارند .