محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کمیته بحران و بلایای بیمارستان ضیائیان تشکیل جلسه داد

کمیته بحران و بلایا بیمارستان ضیائیان برای آمادگی در مقابل بحران و جلوگیری از هدر رفتن انرژی تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومي بيمارستان ضيائيان، کمیته بحران و بلایا بیمارستان ضیائیان برای آمادگی در مقابل بحران و جلوگیری از هدر رفتن انرژی در سال جاری با حضور دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان، حسین دره چی معاون مدیر، رقیه عابدی مترون بیمارستان و سایر اعضای حاضر در تاریخ 28 آبان 94 تشکیل جلسه داد.
در ابتدا دکتر سیامند انوری، مدیر بیمارستان ضیائیان در خصوص جلسات مدیریت بلایا در سطح دانشگاه که باهدف ارتقا سطح آمادگی در بیمارستان‌های تابعه تشکیل می‌شود، توضیحاتی برای حاضرین در جلسه ارائه کرد.
در ادامه جلسه جعفر تاجیک سعیدی، دبیر کمیته بحران و بلایا در خصوص نامه مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مبنی بر آمادگی در مقابل بحران و جلوگیری از هدر رفتن انرژی در فصل سرما و هشدارهای مدیریت بحران شهر تهران قرائت و سپس موارد زیر تصویب رسید: انجام بازدیدها پشت‌بام‌های بیمارستان ازلحاظ آب‌بندی و نظافت آبروها و دیزل ژنراتورها تا پایان فصل سرما به‌صورت هفتگی، مکاتبه با اداره گاز منطقه نسبت به بازدید سیستم رگولاتور پست‌های گاز بیمارستان و سایر موضوعات مرتبط بحث و تبادل کارشناسی انجام شد./ق