محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کمیته مدیریت اجرایی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان تشکیل جلسه داد

جلسه کمیته مدیریت اجرایی با هدف ارزیابی چالش ها، مشکلات و مرتفع سازی نقاط ضعف و افزایش سطح خدمت رسانی در بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، جلسه کمیته مدیریت اجرایی با هدف ارزیابی چالش ها، مشکلات و مرتفع سازی نقاط ضعف و افزایش سطح خدمت رسانی در بیمارستان با حضور دکتر عفت پناه روز چهارشنبه 28 آذر ۹۷ در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر ناطقی معاون درمان، دکتر هاشمی معاون پژوهشی، هشیار مدیر، عابدی مدیر پرستاری، دره چی معاون مدیر و صالحی مسئول بهبود کیفیت بیمارستان برگزار شد؛ در ابتدا گزارشی از اقدامات  انجام شده در خصوص مصوبات گذشته ارائه شد و سپس اعضا درباره مطالب مطروحه جدید شامل بررسی استانداردهای اعتبار بخشی ارزیابی ادواری دور دوم، بررسی کارنامه های عملکردی پزشکان و بررسی نتایج جلسه هیات رئیسه دانشگاه به بحث تبادل نظر پرداختند و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ کردند.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی