محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کنفرانس مجازی بیمارستان ضیائیان با موضوع ارتباط پزشک با بیمار و چالش های اخلاقی و قانونی برگزار شد

دکتر محمد سعید طاهری متخصص پزشکی قانونی بیمارستان ضیائیان در این کنفرانس درباره ارتباط پزشک با بیمار و چالش های اخلاقی و قانونی آن برای اعضای هیئت‌علمی، دستیاران و فراگیران پزشکی سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، کنفرانس مجازی این مرکز روز پنچشنبه ۱۶دی ۹۹ با موضوع ارتباط پزشک با بیمار و چالش های اخلاقی و قانونی برگزار شد.
مدرس این کنفرانس دکتر محمد سعید طاهری متخصص پزشکی قانونی بیمارستان ضیائیان بود و ایشان درباره ارتباط پزشک با بیمار و چالش های اخلاقی و قانونی آن برای اعضای هیئت‌علمی، دستیاران و فراگیران پزشکی سخنرانی؛ و در پایان این کنفرانس به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ مکفی ارائه کرد.
توضیح اینکه با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران به افراد حاضر در این کارگاه ۲۵ درصد امتیاز فرهنگی تعلق خواهد گرفت.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی