محتوای خبری دانشکده بهداشت

افتتاح سومین دوره بین المللی مدرسه پاییزی اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت

مدرسه بین المللی پاییزی اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سومین دوره مدرسه پائیزی ویژه دانشجویان بین الملل و ایرانی شنبه 19 آبان  97 با حضور دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت، دکتر تکیان معاون بین الملل دانشکده، دکتر هلاکویی دبیر علمی دوره و استاد گروه اپیدمیولوژی دانشکده، دکتر نوربرت شوارتز، مسئول علمی دوره از کشور آلمان، شرکت کنندگان بین الملل و ایرانی  آغاز شد.
این جلسه با سخنرانی دکتر تکیان آغاز و توضیحاتی در خصوص برگزاری دو دوره قبلی و دستاورد های علمی و عملی شرکت کنندگان در زمینه اپیدمیولوژی و کاربردهای آن در فیلد داده شد.
سپس نشست با سخنرانی دکتر اکبری ساری، ادامه یافته و وی جزئیاتی از فعالیت های دانشکده در سطح بین الملل را تشریح کرد. در انتها دکتر نوربرت شوارتز، مسئول علمی دوره از کشور آلمان توضیحاتی را در خصوص چگونگی برگزاری این دوره و برنامه های تهیه شده ارائه کرد.
لازم به یاد آوری است که دوره مذکور سه هفته بوده که دو هفته ی اول در دانشکده بهداشت و  هفته سوم در ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندر عباس برگزار می شود.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس