محتوای خبری دانشکده بهداشت

امضاء توافق نامه همکاری بین دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده بهداشت و علوم اجتماعی دانشگاه Tampere فنلاند

توافق نامه همکاری بین دو دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده بهداشت و علوم اجتماعی دانشگاه Tampere فنلاند به امضا ریاست هر دو دانشکده رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه 31 اردیبهشت 98، در ادامه سفر دکتر علی اکبری ساری رییس و دکتر امیرحسین تکیان معاون بین الملل دانشکده بهداشت  به دعوت دانشگاه Tampere فنلاند تفاهم نامه همکاری مابین دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده بهداشت و علوم اجتماعی دانشگاهTampere فنلاند برای افزایش همکاری های دو جانبه پژوهشی، آموزشی و سایر امور آکادمیک منعقد شد.
 این تفاهم نامه که به امضای دکتر علی اکبری ساری و دکتریوها ساری رییس دانشکده بهداشت و علوم اجتماعی دانشگاهTampere فنلاند به امضاء رسید حاصل چند ماه مذاکره و همکاری و بازدید روسای گروه سیاست جهانی  دانشکده بهداشت دانشگاه Tampere فنلاند ازدانشگاه علوم پزشکی تهران بود.
توضیح اینکه  دانشگاه Tampere فنلاند با بیش از دو هزار هیات علمی و 35 هزار دانشجو جزء صد دانشگاه برتر جهان است که از یک سال پیش همکاری های متعددی را با دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی  تهران آغاز کرده است.
رئیس گروه سلامت جهانی دانشکده بهداشت دانشگاه Tampere و همینطور رییس فعلی گروه سلامت جهانی در هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت در کیش؛ در آبان ماه 1397 مهمان دانشکده بهداشت  و در سال 98 در کیش مهمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بود و سخنرانی کرد.
در ادامه دو دانشکده گرند تحقیقاتی قابل توجهی برای ایجاد رشته سلامت جهانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تهیه کردند که در مراحل بررسی قرار دارد.
 این تفاهم نامه که به مدت سه سال اعتبار خواهد داشت فرصت های متعددی را برای انجام پروژه های پژوهشی  مشترک، تبادل استاد و دانشجو  و ایجاد رشته های آموزشی مشترک فراهم خواهد کرد و فرصتی برای انجام پروژه های اراسموس،کتوکل و.. در اختبار دو دانشگاه قرار خواهد داد.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس