محتوای خبری دانشکده بهداشت

دانشکده بهداشت قطب علمی آموزش علوم بهداشتی

انتخاب دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قطب علمی آموزش علوم بهداشتی به مدت 3 سال دیگر

شورای عالی قطب های علمی علوم پزشکی، دانشکده بهداشت را به مدت 3 سال دیگر به عنوان قطب علمی آموزش علوم بهداشتی تمدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون  آموزشی  وزارت بهداشت در نامه ای به دکتر کاظم ندافی رییس دانشکده بهداشت، مجوز ادامه فعالیت دانشکده را به عنوان قطب علمی آموزش علوم بهداشتی به مدت 3 سال دیگر تمدید کرد. در این نامه آمده است بر اساس مصوبه شورای عالی قطب های علمی علوم پزشکی این مجوز تایید شده است.

معاون اموزشی وزارت بهداشت در این نامه اظهار امیدواری کرد که دانشکده بهداشت همچون گذشته در راستای نیل به مرجعیت علمی موفق باشد.

توضیح اینکه ارزیابی جامع عملکرد دانشکده بهداشت بعنوان قطب علمی آموزش علوم بهداشتی کشور در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشت در اوایل سال جاری انجام شد و نهایتا در جلسه مورخ ششم شهریور1401، شورای عالی قطب های علمی علوم پزشکی، دانشکده بهداشت را به  مدت 3 سال دیگر به عنوان قطب علمی آموزش علوم بهداشتی تعیین کرد.

نسیبه  جلالوند

نسیبه جلالوند