محتوای خبری دانشکده بهداشت

بازدید معاونان دانشگاه از ایستگاه آموزشی تحقیقاتی کازرون دانشکده بهداشت

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و معاون پژوهشی دانشگاه از ایستگاه آموزشی تحقیقاتی کازرون دانشکده بهداشت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، چهارشنبه 11 دی 98، دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر محمدعلی صحرائیان معاون پژوهشی به همراه دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت، دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون اداری مالی دانشکده، مهندس شهریار ارسیلو مدیر نظارت و توسعه امور عمومی و دکتر غلامرضا حسن پور مدیر امور عمومی معاونت پژوهشی دانشگاه از ایستگاه تحقیقاتی کازرون بازدید کردند.
در این بازدید رئیس دانشکده بهداشت گزارشی از تاریخچه، فعالیت های انجام شده و برنامه های آینده این ایستگاه ارائه کرد و در زمینه نحوه توسعه و تقویت فعالیت های یادشده بررسی و هم فکری لازم انجام شد.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس