محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری دومین نشست به روز آوری فرایند جذب دانشجویان بین الملل دانشکده بهداشت

دومین نشست به روز آوری فرایند جذب دانشجویان خارجی با حضور رئیس دانشکده برگزار شد.

این نشست شنبه سوم شهریور 97 ، با حضور دکتر اکبری ساری رییس دانشکده، دکتر تکیان معاون بین الملل، دکتر شکیبازاده معاون آموزشی، دکتر حنفی سرپرست آموزش دانشجویان بین الملل، دکتر رشیدیان استاد دانشکده و دکتر بایرامی کارشناس بین الملل برگزار شد.
در این جلسه تحلیل کاملی از وضعیت حال حاضر تمام گروه ها در مورد دانشجویان بین الملل ارائه و وضعیت تمامی گروه ها به تفکیک در خصوص میزان تقاضای ارائه شده، میزان پذیرش های داده شده، درصد متقاضیانی که در نهایت دانشجو شده اند، دانشجویان فعلی و فارغ التحصیلان آنها بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت.
روند بررسی این فرایند و تصمیم گیری نهایی در مورد آن در اولین جلسه شورای دانشکده با عنوان موضوع اولویت دار مطرح خواهد شد تا پذیرش سپتامبر 2018 تصمیمات اتخاذ شده مبنی بر بهبود فرایند جذب دانشجویان خارجی دانشکده عملی شود.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس