محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری شورای فرهنگی دانشکده بهداشت

اولین جلسه شورای فرهنگی دانشکده بهداشت درسال 97 با حضور همه اعضا برگزار شد.

روز چهارشنبه 29 فروردین 97 اولین جلسه شورای فرهنگی این دانشکده در سال جدید با حضور دکتر اکبری ساری رئیس شورا، دکتر ناطق پور، دکتر ذاکریان، دکتر پورمند، دکتر وطن دوست، خالصی نژاد، سیدصومعه، نوروزپور، رحیمی و  مزاجردی برگزار شد.
در این نشست پس از قرائت کلام الله مجید و خیر مقدم توسط رئیس شورا برنامه های پیشنهادی مطابق با اعیاد شعبانیه و ماه مبارک رمضان توسط دکتر ناطق پور معاون فرهنگی دانشکده ارائه شد که پس از بحث و بررسی و شنیدن نظرات و پیشنهادات اعضا، نهایتا مورد تصویب قرار گرفت و برای اجرا به معاونت فرهنگی دانشکده ارجاع داده شد.
همچنین در ادامه موضوع مسابقه عکاسی نوروز 97 توسط واحد روابط عمومی مطرح شد که شورا تصمیم گرفت با دعوت یکی از کارشناسان دانشگاه و انتخاب افراد برتر در کمیته مربوطه، اهدا جوایز نیز هم زمان با روز جشن خانواده بهداشت در شهریورماه سال جاری انجام شود.

مصوبات شورا

1-      برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت اعیاد شعبانیه  روز شنبه 1 اردیبهشت 97
2-      اکران فیلم سینمایی « به وقت شام » 11 اردیبهشت 97در سالن آمفی تئاتر دانشکده
3-      برگزاری جلسات قرآن و سبک زندگی در ماه مبارک رمضان
4-      برگزاری جشن خانواده در تاریخ 7 شهریور ماه سال جاری
اطلاعات تکمیلی در خصوص موارد فوق متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی