محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری مراسم آشنایی دانشجویان ورودی جدید گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت

با حضور اساتید گروه، دانشجویان و معاونین آموزشی، پژوهشی و رییس شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده این مراسم برگزار شد.

برنامه آشنایی دانشجویان دانشجویان ورودی جدید گروه مهندسی بهداشت محیط شنبه 19 آبان 97 با حضور اساتید گروه، دانشجویان و معاونین آموزشی، پژوهشی و همچنین رییس شورای تحصیلات تکمیلی برگزار شد. دکتر دهقانی مدیر گروه ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی، هدف از برگزاری این نشست را آشنایی بیشتر دانشجویان با اساتید گروه و همچنین آشنایی با روندهای آموزشی و پژوهشی دانشکده بیان کرد.
در ادامه دکتر شکیبا زاده معاون آموزشی دانشکده، دکتر ناصری معاون پژوهشی و دکتر یونسیان به ترتیب در خصوص فرصت ها و چالش های آموزشی، نقش فعالیت های پژوهشی در ارتقاء دانشکده بهداشت و اخلاق در انتشارات سخنرانی کردند.
سپس دکتر ندافی دبیر بورد تخصصی بهداشت محیط در خصوص جایگاه بهداشت محیط و روز ملی بهداشت محیط نکاتی را مطرح کرد. دکتر عزیزی استاد روانشناسی، هم پیرامون نشاط و خود باوری سخنرانی کرد.
در ادامه مراسم، مسابقه فرهنگی توسط حاج آقا خالصی نژاد برگزار و به دو نفر از دانشجویان جوایزی اهدا شد.
در پایان به دانشجویان رتبه اول کنکور ورودی ارشد و دکترا و همچنین دانشجویان نخبه و برتر گروه هدایایی اهدا و از ایشان قدردانی شد.
نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس