محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری نشست علمی-تخصصی «عدالت در نظام سلامت» به همراه رو نمایی از کتاب «عدالت در نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران»

نشست علمی-تخصصی «عدالت در نظام سلامت» به همراه رو نمایی از کتاب «عدالت در نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران» با حضور رئیس دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، سه شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۱، ساعت  ۱۴ تا ۱۷،مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه نشست علمی-تخصصی «عدالت در نظام سلامت» به همراه رو نمایی از کتاب «عدالت در نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران» را برگزار می کند.
دبیر نشست: دکتر امیرحسین تکیان، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات عدالت در سلامت، رئیس پنل: دکتر علیرضا اولیایی منش، رئیس مرکز تحقیقات عدالت در سلامت و سخنرانان اصلی؛  دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران،دکتر بهروز رحیمی، معاون توسعه و مدیریت منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،دکتر کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علی اکبری ساری، رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت، دکتر حسین راغفر، عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا (س) هستند.
این مراسم در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه نهم، سالن دارالفنون برگزار می شود.
حضور مجازی و اطلاعات بیشتر

نسیبه  جلالوند