محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری نشست علمی با سخنرانی دکتر رشیدیان مدیر کل دفتر پژوهش های منطقه ای EMRO در دانشکده بهداشت

نشست علمی با موضوع نگرش های فکری، روش شناسی و خطاهای رایج در مطالعات تحلیل سیاستگذاری سلامت در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، بعدازظهر چهارشنبه 11 اردیبهشت 98، دکتر رشیدیان استاد گروه علوم مدیریت و اقتصاد بهداشت دانشکده بهداشت و مدیر کل دفتر پژوهش های منطقه ای EMRO  در خصوص « نگرش های فکری، روش شناسی و خطاهای رایج در مطالعات تحلیل سیاستگذاری سلامت» در سالن آمفی تأتر دانشکده بهداشت به سخنرانی پرداخت.
در این نشست دکتر حق دوست مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر شجاعی رییس مرکز تحقیقات بیمه سلامت، اساتید و دانشجویان رشته های سیاستگذاری سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و اقتصاد بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و اساتید مراکز تحقیقاتی حضور داشتند.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس