محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای ویژه اعضا هیئت علمی دانشکده بهداشت

در راستای اجرای طرح صیانت از حقوق شهروندی، چهارمین کارگاه اخلاق حرفه ای در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، در راستای اجرای طرح صیانت از حقوق شهروندی، چهارمین کارگاه اخلاق حرفه ای یکشنبه 29 مهر97 با حضور دکتر امیر احمد شجاعی عضو هیات علمی گروه اخلاق پزشکی دانشگاه و اعضا هیات علمی دانشکده درسالن شورا برگزار شد.
در این کارگاه دکتر شجاعی، در خصوص اخلاق و رفتار حرفه ای، ارتباط موثر، مهارت احترام و رعایت حقوق دیگران مطالبی را ارائه کرد و با شرکت کنندگان به بحث و گفتگو پرداخت.
وی در ادامه مبحث ارتباط موثر گفت: نکته بسیار مهم در ارتباط موثر این است که در عین پاس داشت حقوق طرف مقابل (ارباب رجوع) باید قابل پیش بینی باشد. اگر افراد، فرآیند و شرح وظایف شان در سازمان قابل پیش بینی باشد برقراری ارتباط موثر با ارباب رجوع بسیار آسانتر خواهد بود.
در ادامه وي مولف های قابل پیش بینی بودن را مورد بحث و گفتگو قرار داد و سپس  وارد مبحث مهارت های  ارتباط شد و در این خصوص به اهمیت اولین برخورد بعنوان ملاک و ادامه ارتباط اشاره کرد.
 مرحله بعدی کارگاه در آینده نزدیک برگزار می شود.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس