محتوای خبری دانشکده بهداشت

درگذشت استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دکتر منصور غیاث الدین استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دارفانی را وداع گفت. دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

متن پیام:

بازگشت همه به سوی اوست

با نهایت تاثر و تالم درگذشت استاد بزرگ بهداشت محیط جناب آقای دکتر منصور غیاث الدین را به همسر و فرزند آن مرحوم و شاگردان و علاقمندان آن استاد فرزانه تسلیت عرض می کنم. مرحوم دکتر منصور غیاث الدین استاد گروه مهندسی بهداشت محیط  چندین دهه از عمر با برکت خود را در راه آموزش و تربیت دانشجویان و خدمت به بهداشت مناطق محروم کشور صرف نمود و با دانش و تجربه خود همه دانشجویان و همکاران را مجذوب و شیفته خود گردانید. یاد و خاطره این استاد والا مقام برای همیشه در دل و ذهن شاگردان و ارادتمندانش ماندگار خواهد ماند. اینجانب به عنوان یکی از شاگردان آن استاد بزرگ با تسلیت مجدد درگذشت استاد فقید جناب آقای دکتر منصور غیاث الدین از درگاه خداوند متعال برای وی مغفرت، آمرزش و برای خانواده و شاگردان و دوستان ایشان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

نسیبه  جلالوند

نسیبه جلالوند