محتوای خبری دانشکده بهداشت

درگذشت استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت؛ پیام تسلیت رئیس دانشکده بهداشت

دکتر اشرف السادات مصباح استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دارفانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دکتر اشرف السادات مصباح  استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دار فانی را وداع گفت. به همین منظور دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

متن پیام:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت
خانم دکتر اشرف السادات مصباح  استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی را دریافت کردم.
اینجانب این مصیبت را به فرزندان عزیز و بازماندگان آن مرحومه مغفوره و همه  اساتید ارجمند، دانشجویان گرامی و همکاران آن استاد فقید تسلیت عرض می کنم و از خداوند متعال برای آن مرحومه طلب مغفرت و آمرزش و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می کنم.
مجلس ترحیم آن مرحومه مغفوره روز چهارشنبه ۱۷ دی ماه از ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توسط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران بصورت مجازی برگزار می شود از همکاران، دانشجویان و علاقمندان آن استاد فقید دعوت می شود در این مراسم شرکت نمایند.

دکتر کاظم ندافی
رئیس دانشکده بهداشت