محتوای خبری دانشکده بهداشت

دومین دوره آموزش مجازی مدیریت بحران های سلامت با محوریت پاندمی کووید -۱۹ برگزار می شود

دومین دوره آموزش مجازی مدیریت بحران های سلامت با محوریت پاندمی کووید -۱۹ به همت دانشکده بهداشت برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دومین دوره آموزش مجازی مدیریت بحران‌های سلامت با محوریت پاندمی کووید -۱۹از ۲۹ مهر تا ۲۰ آبان۹۹ و به مدت ۲۲روز برگزار خواهد شد.   با شیوع ویروس کرونا، سبک زندگی همه انسان‌ها در سراسر کره خاکی تحت تاثیر قرارگرفت. اتخاذ روش‌های متفاوت درست یا نادرست گاه منجر به کنترل همه گیری و گاه منجر به صدمات مالی و جانی بیشتری شد.
پس از استقبال چشمگیر از دوره اول، دوره دوم را با سناریو و تمرین‌های جدید برگزار خواهد شد.
مختصری درباره این دوره بدانیم:
1. دوره ۲۲روزه از ۲۹ مهر تا ۲۰ آبان، ۲. یادگیری مقدمه‌ایدرباره مدیریت بحران‌های سلامت از طریق بازی جدی به شیوه‌ایجذاب، علمی و اثرگذار، ۳. اعطای گواهی معتبر از طرف دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
همچنین با شرکت در این دوره فرصت پژوهشی و اینترن شیپ استثنایی زیر نظر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به دست خواهد آمد.
لینک ثبت نام:
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوان به این آیدی مراجعه شود.
@bohran_admin_bot

نسیبه  جلالوند