محتوای خبری دانشکده بهداشت

سخنرانی پروفسور ایگور شاراکف در دانشکده بهداشت

پروفسور ایگور شاراکف استاد دانشگاه ویرجینیا و دانشگاه ایالتی تمسک در دانشکده بهداشت سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه 8 مرداد 98، با هماهنگی دکتر عشاقی استاد گروه حشره شناسی دانشکده، پروفسور ایگور شاراکف استاد دانشگاه فناوری ویرجینیا و دانشگاه ایالتی تمسک (professor of Virginia Tech University and professor of Tomsk State university) در دپارتمان حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین دانشکده سخنرانی کرد.
این نشست با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان علاقمند و هم چنین مهمان هایی از دانشگاه تربیت مدرس و انستیتو پاستور ایران برگزار شد.
در ادامه دکتر محمدمهدی صداقت مدیر گروه حشره شناسی با معرفی دکتر شاراکوف و تحقیقات وی در زمینه ناقلین مالاریا نکاتی را مطرح و سپس دکتر شاراکف سخنرانی خود را با موضوع(Evolution of chromosomes and phylogeny in malaria mosquitoes)   ارائه کرد.
در پایان، این نشست با بحث و تبادل نظر در ارتباط با موضوع مطرح شده خاتمه یافت.
پس از نشست نیز دکتر شارکف از موزه حشره شناسی پزشکی دانشکده بازدید کرد.

خبر: نسیبه جلالوند

عکس: وحید مزاجردی