محتوای خبری دانشکده بهداشت

تقدیر از جهادگران عرصه سلامت

قدردانی شهردار تهران از یکی از اعضا هیئت علمی دانشکده بهداشت در مراسم تقدیر از جهادگران عرصه سلامت

شهردار تهران از زحمت ها و تلاش های دکتر عباس استاد تقی زاده در عرصه سلامت تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، شنبه 24 اردیبهشت 1401 ، مراسم تقدیر از جهادگران عرصه سلامت توسط شهرداری تهران و در برج میلاد برگزار شد. در این مراسم دکتر زاکانی شهردار تهران از زحمت ها و تلاش های دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت به پاس دو دهه تلاش برای ارتقا سلامت شهروندان و ارتقای تاب آوری شهر تهران تقدیر کرد.

دکتر استادتقی زاده بنیان گذار ساختار سلامت شهری و اولین مدیر کل سلامت شهرداری تهران و همچنین پژوهشگر حوزه تاب آوری شهری در برابر حوادث تهران است.

نسیبه  جلالوند

نسیبه جلالوند