محتوای خبری دانشکده بهداشت

نشست دفاع از پایان نامه دانشجوی دوره دکترا گروه حوادث و بلایا دانشکده بهداشت

نشست دفاع از پایان نامه دانشجوی دوره دکترا گروه حوادث و بلایا دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت،سه شنبه 2 بهمن 97، با حضور دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه حوادث و بلایا، دکتر اردلان عضو هیات علمی گروه حوادث و بلایا دانشکده، دکتر دل پیشه و مشاوران پایان نامه دکتر رحیمی، دکتر کشتکار، دکتر حسین زاده و دکتر ناصری فر دفاع از پایان نامه محسن حسینی بروجنی در مقطع دکترا با عنوان مدل سازی پیش بینی احتمال انتقال زائرین بیمار به مراکز درمانی و تخمین منابع سلامت مورد نیاز در گردهمایی اربعین برگزار شد.
این  مطالعه  در ۴ فاز طراحی و اجرا شده بود.  که در فاز اول با انجام یک مرور نظام مند عوامل پیش بینی کننده نیاز به خدمات پزشکی در تجمعات انبوه شناسایی شد و سپس در فاز دوم در یک مطالعه مقطعی پروفایل سلامتی و نسبت بیماریهای مزمن در جمعیت زائر اربعین بررسی شد و در ادامه در فاز سوم با انجام یک مطالعه گذشته نگر و با استفاده از رگرسیون لجستیک مدل پیش بینی انتقال زائرین بیمار به مراکز درمانی ایجاد شد.
توضیح اینکه: این مطالعه بر اساس یک سناریو، تخمینی از منابع انسانی و آمبولانس مورد نیاز را در صحنه بدست آورد.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس