محتوای خبری دانشکده بهداشت

نشست مشترک معاونت توسعه دانشگاه با معاونان اداری مالی دانشکده‌ها برگزار شد

نشست مشترک مدیران معاونت توسعه دانشگاه با معاونان اداری-مالی دانشکده ها در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، نشست مشترک مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه با معاونین اداری-مالی دانشکده ها به میزبانی داشکده بهداشت روز دوشنبه 4 تیر 97 برگزارشد. ا
ین جلسه با حضور دکتر بیگلر، معاون توسعه مدیریت، دکتر رحیم نیا معاون برنامه ریزی منابع مالی و بودجه دانشگاه، دکتر نمازی مدیر توسعه سازمان و نیروی انسانی دانشگاه، دکتر امانلو مدیر تحول و نوسازی دانشگاه، سید قاسم حسینی مدیر امور حقوقی دانشگاه، آزاده چترروز مدیرامور مالی دانشگاه، مهندس مکری مدیر دفتر فنی دانشگاه، مهندس ارسیلو مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه و معاونین اداری- مالی دانشکده ها همراه بود.
موضوع این نشست تعیین محورهای کاهش هزینه ها و ارائه راهکارهای اجرایی بود.
در این جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص موضوع جلسه توسط حاضرین  صورت پذیرفت.
همچنین درخواست شد؛ تجارب موفق مطرح شود تا در کارگروه ها برای استفاده از آن ها  برنامه ریزی شده که در راستای مدیریت بهینه هزینه ها و بهره وری در سطح دانشگاه مورد استفاده قرار گیرد.
خبر: جلالوند
عکاس: مزاجردی