محتوای خبری دانشکده بهداشت

پیام تسلیت رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت درگذشت استاد ممتاز دانشگاه

دکتر ندافی رئیس دانشکده بهداشت در پیامی درگذشت استاد ممتاز دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دکتر مسلم بهادری استاد ممتاز دانشگاه و رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران دار فانی را وداع گفت. به همین مناسبت دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

با کمال تاسف و تاثر خبر ناگوار در گذشت استاد گرانقدر، دلسوز، خدوم و مهربان دانشگاه علوم پزشکی تهران را دریافت کردیم استاد گرانقدر جناب آقای  دکترمسلم بهادری در عمر با برکت خود خدمات صادقانه، کم نظیر و گرانبهائی را به جامعه علوم پزشکی و به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کردند و از اساتید کم نظیر کشور بودند. ایشان تا روزهای پایان عمر پر برکت خویش با وجود کهولت سن و کسالت همچنان به فعالیت‌های علمی و اجتماعی خود با اعتقاد راسخ و عشق به مردم و میهن اسلامی ادامه می داد. مشیت الهی بر این قرار گرفت که وفات ایشان در ماه مبارک رمضان و ایام ضربت خوردن و شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام رقم بخورد و مشمول عنایات بیشتر خداوند متعال واقع شود. دانشکده بهداشت این مصیبت بزرگ را به خانواده محترم ایشان و جامعه علوم پزشکی کشور به ویژه همکاران و دانشجویان محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران تسلیت عرض نموده از خداوند متعال برای آن استاد فقید غفران و رحمت الهی و برای خانواده محترم ایشان صبر و شکیبایی مسئلت می نماید.

دکتر کاظم ندافی

رئیس دانشکده بهداشت