محتوای خبری دانشکده بهداشت

پیام تسلیت هیئت رئیسه دانشکده بهداشت برای شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی

هیئت رئیسه دانشکده بهداشت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، پیام تسلیت هیات رئیسه دانشکده به مناسبت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی به این شرح است:

ولا تحْسبنّ الّذين قتلوا في سبيل اللّه أمْواتًا ۚ بلْ أحْياءٌ عنْد ربّهمْ يرْزقون
و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند. (عمران-169)
شهادت پر افتخار سردار بزرگ اسلام، سپهبد قاسم سلیمانی را به خانواده دانشکده بهداشت و مردم شهید پرور ایران تبریک وتسلیت می گوییم.
بی تردید مسیر شهادت مسیر عزت و افتخار است و شهدا الگوی صبر و استقامت بوده و در راستای حفظ ارزش‌های اسلامی و اعتقادی از هر آنچه داشتند، حتی ارزشمندترین آنها جانشان، در راه خدا و خدمت به مردم گذشتند و رسیدن به این درجه افتخاری است که نصیب این سردار بزرگ شد. راهش مستدام.

هیات رئیسه دانشکده بهداشت

نسیبه  جلالوند - عکس