کارگاه آموزشی جداسازی و شناسایی عوامل انگلی در آب و سبزیجات در دانشکده بهداشت برگزار شد
کارگاه آموزشی جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات در دانشکده بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، در هفته پایانی دی 98، کارگاه آموزشی دو روزه جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات با حضور 70 کارشناس آزمایشگاههای میکروبیولوژی معاونت غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور 1398 در آزمایشگاه آموزشی گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت برگزار شد.
این کارگاه با هماهنگی اداره کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی با دانشکده بهداشت برپا شد و هدف از برگزاری این کارگاه در راستای برنامه مهارت آزمایی در خصوص جداسازی عوامل انگلی از آب و سبزیجات و آزمایش دید میکروسکوپی تخم، لارو کرم ها و کیست تک یاخته ها بود.
مدرسان این کارگاه دکتر فرزانه ذهبیون، دکتر شاهرخ ایزدی، فاطمه طریقی و حاجیخانی بودند.
خبر: نسیبه جلالوند
عکس: آرزو نادرفر
خبر: نسیبه جلالوند
عکس: آرزو نادرفر
ارسال به دوستان