محتوای خبری دانشکده بهداشت

گزارش برگزاری جلسات ژورنال کلاب در گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت

گزارش برگزاری جلسات ژورنال کلاب فصل بهار 98 گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، استقبال استادان و دانشجویان گروه پاتوبیولوژی از جلسات ژورنال کلاب در سال 97 موجب شد تا در فصل بهار سال 98 ، این جلسات در بخش های میکرب شناسی و ایمنی شناسی به شیوه ی متمایزی ادامه یابد.
 این جلسات روزهای شنبه در سالن شورای ساختمان نفیسی دانشکده تشکیل شد.
گروه پاتوبیولوژی با برگزاری11 ژورنال کلاب در حوزه های میکروب شناسی و ایمنی شناسی رکورد تازه ای از خود برجای گذاشت.
چهار دانشجوی کارشناسی ارشد و هفت دانشجوی دکترا از بخش های میکروب شناسی و ایمنی شناسی در تحقق این مهم شرکت داشتند.
موضوعات مطرح شده در این گردهمایی ها شامل بررسی روش های جدید شناسایی میکروارگانیسم ها، تایپینگ و تبیین مزیت های روش های مولکولی در تشخیص بیماری های عفونی بود.  واکنش سیستم های ایمنی در مواجهه با آنتی ژن ها و شناخت مکانیسم های ایمونولوژیک نیز مورد توجه اساتید و دانشجویان گروه قرار گرفت.
سایت دانشکده بهداشت؛ گروه پاتوبیولوژی ، برخی از جزئیات ژورنال کلاب های خود را در زمان برگزاری به تفصیل منتشرکرده است.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس