محتوای خبری دانشکده توانبخشی

به صدا درآمدن زنگ نشاط و سلامت در دانشکده توانبخشی

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با همکاری معاونت دانشجویی دانشکده توانبخشی، برنامه ورزش همگانی را با حضور تعداد زیادی از دانشجویان، کارکنان و اعضای هئیت علمی این دانشکده برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و با همکاری معاونت دانشجویی دانشکده توانبخشی، برنامه ورزش همگانی با عنوان' زنگ نشاط و سلامت' روز دوشنبه 29 بهمن 97 از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰:۳۰ با حضور دکتر پورغریب مدیر تربیت بدنی دانشگاه، اعضای هئیت‏ رئیسه و هئیت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده توانبخشی در محوطه  این دانشکده برگزار شد.
در این برنامه ورزش همگانی که با هدف ایجاد نشاط در محیط دانشگاه، توسعه ورزش همگانی در بین دانشگاهیان و ارتقای سطح سلامت برگزار شد، امیر اصالت مربی ملی ایروبیک و آمادگی جسمانی، به اجرای گروهی ایروبیک و نرمش پرداخت.
در پایان زنگ نشاط و سلامت به شرکت کنندگان به قید قرعه هدایایی اهدا شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

لیلا  روستا