محتوای خبری دانشکده داروسازی

افتتاح چهاردهمین همایش علوم دارویی به میزبانی دانشکده داروسازی

چهاردهمین همایش متخصصین و دانشجویان علوم دارویی به میزبانی دانشکده داروسازی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، چهاردهمین همایش متخصصین و دانشجویان علوم دارویی و اولین سمپوزیوم بیوفارماسی و فارماکوکینتیک ایران به میزبانی دانشکده داروسازی صبح روز دوشنبه 30 آذر 1394 در تالار علامه امینی دانشگاه تهران افتتاح شد که تا پنجشنبه 3 آذر 1394 ادامه خواهد داشت.
مراسم افتتاحیه با سخنرانی دکتر شریف زاده رئیس دانشکده داروسازی آغاز و با سخنرانی دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی به پایان خواهد رسید.
داروسازی پسا تحریم، صنعت داروسازی و فرصت های سرمایه گذاری موضوع نخست و بحث روز اول گردهمایی بود. داروسازی و طرح تحول نظام سلامت برای روز سه شنبه، داروسازی و اقتصاد دانش بنیان برای روز چهارشنبه و دغدغه های آینده شغلی متخصصین داروسازی پنل های تخصصی بعدی روز های یاد شده اند که به ترتیب  در تالارعلامه امینی و سالن های جنبی به بحث گذاشته می شوند./ق
خبر: رمضان زاده و قلعه نوی