محتوای خبری دانشکده داروسازی

امضای تفاهم نامه مشترک میان دانشکده های داروسازی دانشگاه لیسبون پرتغال و دانشگاه علوم پزشکی تهران

تفاهم نامه مشترک میان دانشکده های داروسازی دانشگاه لیسبون پرتغال و دانشگاه علوم پزشکی تهران امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، دکتر محمد شریف‌زاده رییس دانشکده داروسازی همراه با هیاتی دارویی متشکل از نمایندگان سازمان غذا و دارو، سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و شرکت های دارویی برای امضای تفاهم نامه با دکتر ماتیلد فونسکا کاسترو رییس دانشکده داروسازی دانشگاه لیسبون در نشست مشترک میان شرکت های دارویی ایران و پرتغال شرکت کرد.
این تفاهم نامه در خصوص گسترش همکاری‌های آکادمیک، علمی و فرهنگی و تلاش برای یافتن زمینه‌های جدید برای تبادل دانش بین دانشگاه‌ها و برگزاری دوره‌های مشترک منعقد شد.
خبر: یزدی