محتوای خبری دانشکده داروسازی

اولین مدرسه‌ آنلاین تحقیقات بازار در حوزه سلامت در دانشکده داروسازی برگزار می شود

دانشکده داروسازی اولین مدرسه تحقیقات بازار درحوزه سلامت را برگزار می کند.

برگزاری اولین مدرسه‌ آنلاین تحقیقات بازار در حوزه سلامت در دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده داروسازی، با همکاری دانشجویان دانشکده (سورنا آکادمی) و هلدینگ تیپیکو  اولین مدرسه‌ی آنلاین تحقیقات بازار در حوزه‌ی سلامت را از 19 تا 31 خرداد 99 برگزار ‌می‌کند.

این مدرسه در قالب شش وبینار دو ساعته با محورهای مبانی و اصول بازاریابی در حوزه‌ سلامت، مبانی و اصول تحقیقات بازار، تحقیقات بازار با نگرش توسعه محصولات جدید، هوش مصنوعی و بازاریابی دارو و برندینگ محصولات فعالیت خواهد کرد.

اولین وبینار این مدرسه با موضوع مبانی و اصول بازاریابی در حوزه‌ سلامت، با تدریس دکتر محمد ملکان، عضو هیئت مدیره شرکت البرز زاوش و مدیر سابق فروش و آموزش شرکت بهستان بهداشت، به صورت رایگان برگزار می‌شود.

توضیح آنکه، در این دوره از گیمیفیکشن به عنوان یکی از شیوه‌های نوین و کارآمد آموزش، استفاده خواهد شد.

برای ثبت‌نام در مدرسه‌ی تحقیقات بازار در حوزه‌ی سلامت، به لینک https://evnd.co/4G7GO مراجعه کنید.

ادرس تلگرام: surena_ac

ادرس اینستاگرام: surena_academy