محتوای خبری دانشکده داروسازی

بازدید تیم مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه از دانشکده داروسازی

تیم مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه از دانشکده داروسازی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی،  چهارشنبه 18 اسفند 1400 اعضای تیم مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه، با حضور در دانشکده  جلسه ای را با دکتر محسن امینی رئیس دانشکده برگزار کردند.

پس از این جلسه که به  بررسی مستندات مربوط به شاخص‌ها و زیرشاخص های ارزیابی عملکرد طرح صیانت از حقوق شهروندی پرداخت، اعضای تیم بازرسی از قسمت‌های مختلف دانشکده بازدید کردند. شایان ذکر است در این بازدیدهای که بصورت سالانه برگزار می شود، دانشکده داروسازی در سال های گذشته موفق به کسب رتبه برتر میان دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران شده بود.

مهدی احمدی

مهدی احمدی