محتوای خبری دانشکده داروسازی

بازدید رئیس و معاون دانشکده داروسازی دانشگاه دمشق و رئیس سندیکای داروسازان سوریه و هیات همراه از دانشکده داروسازی

رئیس و معاون دانشکده داروسازی دانشگاه دمشق و رئیس سندیکای داروسازان سوریه و هیات همراه از دانشکده داروسازی بازدید کردند.

????: ?????? ????? ????

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، در این بازدید روز سه شنبه 28 خرداد 98 انجام شد دکتر محمد شریف زاده، رئیس دانشکده داروسازی ضمن خیر مقدم به میهمانان و هیات همراه به معرفی فعالیت‌ها، ظرفیت ها، توانمندی ها و دستاوردهای دانشکده پرداخت و دکتر حمید رضا ادهمی، معاون بین الملل دانشکده و دکتر حمید خویی رئیس مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه گزارشی از دانشکده داروسازی و مرکز رشد برای میهمانان ارائه دادند.

در ادامه رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه دمشق و معاون این دانشکده و همچنین رئیس سندیکای داروسازان سوریه ضمن طرح سوالاتی در خصوص برنامه های آموزشی دانشکده  تمایل خود را جهت برقراری همکاری های مشترک علمی و پژوهشی، ساخت دارو، تبادل استاد و دانشجو ابراز داشتند.

در پایان میهمانان با همراهی دکتر محمد شریف زاده، دکتر سبزواری و دکتر حمید رضا ادهمی از برخی از آزمایشگاه ها بازدید کردند.

خبر: رمضان زاده