محتوای خبری دانشکده داروسازی

تقدیر معاونان پژوهشی و اداری و مالی دانشکده داروسازی از همکاران کتابخانه دانشکده به بهانه بزرگداشت روز کتابدار

هم‌زمان با ۲۴ آبان‌ماه روز ملی کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار، معاونین پژوهشی و اداری مالی دانشکده داروسازی از همکاران کتابخانه دانشکده تقدیر کردند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، هم‌زمان با بزرگداشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمدحسین قهرمانی معاون پژوهشی و دکتر محمدرضا دلنوازی معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی از همکاران واحد کتابخانه تقدیر به عمل آمد.
دکتر قهرمانی ضمن قدردانی از فعالیت‌های همکاران کتابخانه دانشکده داروسازی، مسئولیت‌پذیری و ‌تلاش در محیطی بدون حاشیه را از ویژگی‌های مهم آنان دانست و تلاش این عزیزان در ارتقا زیرساخت‌های پژوهشی را مورد تکریم قرارداد.
دکتر دلنوازی نیز نقش و تأثیر همکاران کتابدار را در محیط دانشکده داروسازی بسیار پررنگ خواند و نظم حاکم در محیط کتابخانه دانشکده را نشان از همت والای آنان خواند.
در این مراسم از مرجان جلیلی باله رئیس کتابخانه، شهناز جعفری، فاطمه طالبی، شبنم خاراباف و فرشته گلی همکاران کتابدار دانشکده با اهدا لوح و شاخه گل تقدیر به عمل آمد.

محبوبه بهلولی

محبوبه بهلولی