محتوای خبری دانشکده داروسازی

جلسه شورای بین الملل دانشکده داروسازی برگزار شد

جلسه شورای بین الملل دانشکده داروسازی دوشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۱ با حضور رئیس دانشکده، مدیران و نمایندگان بین الملل گروه های آموزشی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، در این جلسه دکتر نیایش محبی معاون بین الملل دانشکده به ارائه توضیحاتی را در خصوص دستورالعمل Ph.D New Route برنامه Cotutelle، اتاق ها و میزهای همکاری با کشورها ارائه کرد. وی همچنین به قالب های تعریف شده برای برگزاری دوره های کوتاه مدت، جلسات آموزشی آنلاین، نظام رتبه بندی دانشگاه ها و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گرنت تشویقی چاپ مقاله بین الملل نیز اشاره کرده و در خصوص افزایش کمک هزینه شرکت در همایش های خارج از کشور و فرصت مطالعاتی اطلاعاتی در اختیار همکاران گذاشت.

در این جلسه در خصوص تقاضای همکاری مجدد از اساتید محترم برای مشارکت در فرآیند جذب Mentor، تدوین و اجرای دوره های کوتاه مدت و راه اندازی دوره های جدید در دانشگاه سبطین شعبه کشور مطرح شد.

دکتر محبی همچنین گزارشی از عملکرد معاونت بین الملل دانشکده در شش ماهه اول سال ارائه کرد.

در انتهای جلسه حاضران ضمن ارائه پیشنهادات در خصوص مطالب عنوان شده، بحث و تبادل نظر کردند.

مهدی احمدی

مهدی احمدی