محتوای خبری دانشکده داروسازی

سخنرانی مذهبی دکتر خویی در دانشکده داروسازی

دکتر خویی به مناسبت ماه مبارک رمضان سخنرانی کرد.

????? ????

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، سخنرانی مذهبی دکتر خویی روز سه شنبه 7 خرداد 1397 در دانشکده داروسازی برگزار شد. این عضو هیات علمی گروه داروسازی بالینی و کارشناس مذهبی پیرامون اهمیت شکرگزاری و تفسیر آیاتی از سوره لقمان گفت: هر کس کفران نعمت کند و یا شکرگزار باشد به خدا سود و زیانی نمی رساند.
دکتر خویی افزود: از سوره هایی که بار اخلاقی وسیعی دارد سوره لقمان است. بخشی از این سوره وصایای لقمان به فرزندش است لقمان به فرزندش می گوید ای فرزندم به خدایت شرک نورز که شرک گناهی است عظیم، در دوستی کردن و دشمنی کردن حد نگهدار، به پدر و مادر نیکی کن، اگر ترا تحت فشار گذاشتند که به من شرک بورزی اطاعت نکن، نماز را بپای دار، بر سختی ها استقامت کن و کبر نورز، فرزندم از افراط و تفریط پرهیز کن و در زندگی میانه رو و متعادل باش.