محتوای خبری دانشکده داروسازی

صبحانه سالم درسازمان مرکزی دانشگاه

سفره ی صبحانه ی سالم توسط معاونت غذا و دارو با همکاری دانشکده ی داروسازی در سازمان مرکزی دانشگاه پهن شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی معاونت غذا و دارو با همکاری دانشکده داروسازی مقارن با روز جهانی غذا صبح روز چهارشنبه 22 مهر 1394با ارائه ی صبحانه ی سالم در سازمان مرکزی دانشگاه از اساتید، کارکنان و دانشجویان پذیرایی کرد.
 دراین مهمانی که با هدف آشنایی با غذای سالم انجام گرفته بود، مهمانان با خوراکیهایی مانند نان جو، عسل طبیعی، خرما، گوجه، پنیر، شیرو چای پذیرایی شدند.

خبر و عکس: رمضان زاده

کلمات کلیدی
تهیه کننده: