محتوای خبری دانشکده داروسازی

مراسم تقدیر از دانشجویان برگزیده فعالیت های آموزشی و فرهنگی دانشکده داروسازی برگزار شد

مراسم تقدیر از دانشجویان برگزیده فعالیت های آموزشی و فرهنگی با حضور دکتر محمد شریف زاده رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشکده روز یکشنبه 17 اسفند 99 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، مراسم قدردانی از دانشجویان برگزیده فعالیت های آموزشی و فرهنگی با حضور دکتر محمد شریف زاده رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشکده  روز یکشنبه 17 اسفند 99 برگزار شد.
در این مراسم از افراد اول تا سوم ورودی های 94 تا 98 و آزمون جامع، برگزیدگان دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ دانشگاه های علوم پزشکی کشور، برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت و برگزیدگان سومین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر به عمل آمد.

مهدی احمدی

مهدی احمدی