محتوای خبری دانشکده داروسازی

نشست صمیمی رئیس و معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده داروسازی به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج با بسیجیان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی جلسه بزرگداشت هفته بسیج با حضور دکتر محمد شریف زاده رئیس دانشکده، دکتر ملیحه برازنده معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر عفت سوری معاون آموزش عمومی و کارکنان بسیجی 6 آذر 98 برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر برازنده پس از خوشامدگویی هفته بسیج را به بسیجیان دانشکده تبریک گفت و زنده نگهداشتن روحیه بسیجی در دانشکده و جامعه را از مهمترین عوامل پیشرفت و آرامش بیان کرد. سپس دکتر شریف زاده ضمن بزرگداشت هفته بسیج یاد و خاطره بسیجیان دانشکده را گرامی داشت و گفت بسیج یعنی صداقت، گذشت، ایثار، تعهد، فداکاری و جانفشانی، یعنی گروهی رفتند تا دیگران با آرامش، امنیت و صلح زندگی کنند و درباره عملیات والفجر 8 که در آن تعدادی از دانشجویان دانشکده حضور داشتند صحبت کرد. در پایان همکاران نظرات و پیشنهادات خود را درباره ایجاد ارتباط بین بسیج کارکنان و دانشجویان و برگزاری برنامه هایی برای آشنایی با زندگی نامه شهدای دفاع مقدس بیان کردند.
خبرنگار: مژگان یزدی
عکس: طهمورث رمضان زاده