محتوای خبری دانشکده داروسازی

هفدهمین جلسه هفتگی ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو

هفدهمین جلسه هفتگی ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو در سال 99 با عنوان «روش های آماری برای تجزیه و تحلیل آزمون انتخاب گسسته» با ارائه دکتر علی همایونی دستیار تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو و با حضور جمعی از استادان و دانشجویان این رشته به صورت آنلاين برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، دکتر همایونی روش آنالیز توامان را به عنوان یکی از روش های مطالعات اقتصادی و اقتصادسنجی برای بررسی و تعیین ترجیحات گروه های مختلف هدف مطالعه(بیماران، پزشکان، سیاست گذاران و ...) دانست.
وی افزود: در حال حاضر این متد مطالعاتی بسیار مورد استقبال محققان قرار گرفته و مقالات بسیاری در این زمینه درحال چاپ و ارائه است.
وی مدل های لوجیت( conditional logit)   که احتمال انتخاب یک گزینه از بین چند گزینه مختلف در آن محاسبه می شود از جمله روش های آماری استفاده شده در این مطالعات می داند.
همچنین به اعتقاد وی حوزه تحقیقات و توسعه در شرکت های داروسازی برای اصلاح ویژگی های فرآورده های دارویی با هدف استفاده راحت تر بیماران، از زمینه های استفاده از نتایج این مطالعات است.
در پی شیوع ویروس کرونا، این سلسله جلسات دوشنبه هر هفته ساعت ۸:۳۰ صبح به صورت آنلاين برگزار مي شود.

مهدی احمدی

مهدی احمدی