محتوای خبری دانشکده داروسازی

پیام تبریک دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی ، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی در پیامی ۱۶ آذر روز دانشجو را به دانشجویان و جامعه علمی تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

۱۶آذر، فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت تاریخی، ملی و دینی دانشجویان ایران عزیز است.

بی شک حماسه ضد استبدادی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲، در تاریخ ایران به عنوان نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خودگذشتگی، پایداری، استقلال و آزادی است تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزوبوم را برای همیشه در تاریخ ثبت و فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان برساند.

بدین سبب بر خود واجب می دانم این فرصت را غنیمت شمرده ضمن گرامیداشت یاد شهدای 16 آذر، مقام شامخ دانشجویان را ارنج نهاده و تبریک صمیمانه خویش را به این عزیزان تقدیم کنم. بی شک آینده ایران اسلامی با شکوفایی استعدادهای دانشجویان می تواند پویا و درخشان شود.

دکتر محسن امینی

رئیس دانشکده داروسازی