محتوای خبری دانشکده داروسازی

پیام رئیس دانشکده داروسازی به مناسبت روز دانشجو

رئیس دانشکده داروسازی در پیامی فرا رسیدن ۱۶آذر روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، متن پيام به اين شرح است:
۱۶ آذر برای جامعه دانشگاهی ایران ، یادآور آغازی پرشکوه از حضور هوشمندانه و اثر بخش دانشگاهیان در رویدادهای حماسی و ماندگار کشور است.
دانشجویان  با تکیه بر علم و دانش خود تحت هیچ شرایطی وابستگی کشورشان را نمی پذیرند و با تعهد و علم آموزی و با حضور موثر در تمامی عرصه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در مسیر توسعه و پیشرفت همه جانبه این دیار با عظمت گام بر می دارند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۶ آذر، مقام شامخ دانشجو را ارج نهاده و امید آن دارم كه جامعه دانشگاهی کشور و دانشجویان عزیز، به مدد ایمان و اندیشه، همواره در توسعه ی کشور عزیزمان موفق بوده و با ياري خداوند منان در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر اعتلاي نام ايران در سطح جهان، کوشا و سرافراز باشند.

دکتر محمد شریف زاده
رئیس دانشکده داروسازی