محتوای خبری دانشکده داروسازی

ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو بصورت آنلاین در دانشکده داروسازی برگزار شد

ششمین جلسه هفتگی ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو با عنوان « Measuring Drug Costs in Cost Effectiveness Analysis» در دانشکده داروسازی برگزار شد.

برگزاری ششمین جلسه هفتگی ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو  با عنوان

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، این جلسه با ارائه دكتر نیره آیتی دستیار گروه در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان به صورت آنلاین در خرداد 99 برگزار شد.
دکتر آیتی عنوان کرد: از نظر صنعت داروسازی، نگاه ارزش محور، اعتبار، شفافیت و نتایج کاربردی اهداف، فاکتورهای اصلی محاسبات هزینه در مطالعات اثربخشی هستند. سپس گفت از نظر بین المللی با توجه به جهانی شدن بازار دارو و امکان مقایسه مطالعات هزینه اثربخشی انجام شده در کشورهای مختلف با یکدیگر، هماهنگ سازی محاسبات هزینه در این مطالعات الزامی بوده و در این برای راهکارهایی توسط گروه مطالعات مرتبط در ISPOR ارائه شده است.
در پی شیوع ویروس کرونا اين سلسله جلسات دوشنبه هر هفته ساعت 8:30 صبح به صورت آنلاين برگزار مي شود.

مهدی احمدی

مهدی احمدی