محتوای خبری دانشکده داروسازی

ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو به صورت آنلاین در دانشکده داروسازی برگزار شد

هفتمین جلسه آنلاین ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو با عنوان « آشنایی با بیمه در نظام سلامت ایران» در دانشکده داروسازی برگزار شد.

برگزاری هفتمین جلسه آنلاین ژورنال کلاب گروه اقتصاد و مدیریت دارو با عنوان

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، این جلسه با ارائه دکتر جمال الدین خدمتی پزشک و متخصص اقتصاد و مدیریت دارو در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این رشته به صورت آنلاين 19 خرداد 99 برگزار شد.
دكتر خدمتی در ابتدا با مقدمه ای به تعریف بیمه و انواع آن، اصطلاحات متداول بیمه ای و آشنایی با سازمان های بیمه گر پرداخت. سپس مفاهیمی نظیر رابطه بیمه و ارائه دهندگان خدمت، تفاهم نامه دارویی، خدمات سلامت و تعمیم پوشش بیمه ای دارو را شرح داد.
در پی شیوع ویروس کرونا اين سلسله جلسات دوشنبه هر هفته ساعت ۸:۳۰ صبح به صورت آنلاين برگزار مي شود.

مهدی احمدی

مهدی احمدی