محتوای خبری دانشکده داروسازی

نشست رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی

دکتر کریمی: علمی بهتر است که منجر به تولید ثروت شود

رییس دانشگاه، در دیدار با اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی، بر جذب منابع بیرونی و تولید مقالاتی که منجر به درآمد شوند، تاکید کرد.

گالری عکس

نشست و همفکری رییس و هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی، روز چهارشنبه 24 آبان 1396 در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر شریف زاده، گزارشی از عملکرد 4 ساله مدیریت ارائه کرد و گفت: این دانشکده دارای 800 دانشجو در پردیس تهران و 300 دانشجو در پردیس خودگردان و 12 رشته در مقاطع تحصیلی مختلف است.
وی از بازنگری کاریکولوم آموزشی دوره عمومی خبر داد و گفت: تلاش شد تا افزایش مهارت فارغ التحصیلان در این بازنگری دیده شود.
دکتر شریف زاده، جذب اعضای هیات علمی بر اساس نقشه علمی دانشگاه را امری لازم الاجرا خواند و گفت: در 4 سال گذشته 10 عضو هیات علمی از مجموعه دانشگاه خارج و 11 عضو جدید به مجموعه اضافه شده اند که البته لزوما جذب اعضای جدید در گروه هایی که اعضا خارج شده اند نبوده است.
رییس دانشکده داروسازی، بر ضرورت توازن آموزش داروسازی در سطح کشور تاکید کرد و افزود: این دانشکده، همواره با توسعه حوزه مهارت فارغ التحصیلان و کار آموزی دانشجویان توجه کرده است. به گونه ای که در بحث کارآموزی شهری، در بسیاری از داروخانه ها و بیمارستان ها، کارآموزی انجام می شود و این مسئله یکی از نقاط قوت دانشکده داروسازی است.
وی سپس به توسعه فضا و امکانات آموزشی و تحقیقاتی برای دانشجویان دوره تخصصی اشاره کرد و یادآور شد: با برنامه ریزی های انجام شده، زمان فارغ التحصیلی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی متعادل تر شده و دانشکده در این حوزه سیاست عدم نیاز به استمرار دوره را در پیش گرفته است. همچنین بخشی از پایان نامه های دانشجویی به سمت پایان نامه های تولید محور سوق داده شده و اکنون در انتظار تصویب آیین نامه آن از سوی دانشگاه هستیم.
دکتر شریف زاده، ارزیابی مستمر تجهیزات و فضای پژوهشی را از جمله اقدامات دانشکده دانست و گفت: در حوزه بین الملل نیز تعاملات بسیار خوبی با دانشگاه انجام شده است. همچنین فلوچارتی در حوزه بین الملل برای تسهیل در روند ورود و تحصیل دانشجویان خارجی طراحی شده است.
وی در ادامه به فعالیت های بخش فرهنگی و توسعه ای دانشکده اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اعضای هیات علمی این دانشکده همکاری خوبی در جهت رفع مشکلات دانشکده دارند و بسیاری از امور با مداخله موثر آنها بهبود یافته است.
رییس دانشکده داروسازی، طراحی وب سایت دانشکده، مطابق با استاندارد های دانشگاه را از برنامه های آتی دانست و گفت: احداث ساختمان آموزشی، تحقیقاتی دانشکده در مرکز رشد، بهینه سازی فضای هرباریوم، راه اندازی آزمایشگاه مرکزی دانشکده، راه اندازی سیستم اعلان و اطفاء حریق و همچنین جابجایی حلال های شیمیایی قابل انفجار و اشتعال از جمله برنامه های آتی این دانشکده به شمار می رود.
در ادامه هر یک از اعضای هیات علمی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
ابتدا دکتر سبزواری، خواستار به روز رسانی تجهیزات آزمایشگاه و فعال کردن بخش هایی از دانشکده برای کنترل رادیو داروها شد.
سپس دکتر استاد، فشردگی فضای فیزیکی را موجب توقف بسیاری از فعالیت ها خواند و بر ضرورت اختصاص به موقع بودجه های پژوهشی تاکید کرد.
دکتر عبدالهی، با انتقاد از وب سایت دانشگاه، آن را منعکس کننده فعالیت های دانشجویی و موفقیت های علمی اساتید ندانست و خواستار به روز رسانی برخی نرم افزارهای دانشگاه همچون شعاع و اتوماسیون شد.
دکتر کبریایی زاده، با بیان اینکه دانشکده داروسازی، به نوعی پیشرو بودن در آموزش، پژوهش و فناوری را تجربه کرده و تقریبا نخستین دانشکده نسل سوم است؛ خواستار تحول در زیر ساخت ها و برنامه های این دانشکده شد تا بتواند پایلوتی برای دانشکده نسل چهارم باشد.
پس از آن دکتر دیناروند، نقش دانشکده داروسازی را در تربیت نیروی انسانی، آموزش و ارائه خدمت بی بدیل خواند و تقویت این دانشکده را موجب بهبود شرایط دانشگاه دانست.
دکتر امینی، بر ضرورت توجه به آموزش تاکید کرد و خواستار توجه به بخش مراقبت های دارویی به عنوان محل ارتباط دانشکده داروسازی با بیمارستانها شد.
سپس دکتر شاه وردی، با بیان اینکه مسئولان باورشان را نسبت به داروسازان بیشتر کنند، از دانشگاه خواست تا سازوکاری برای تسهیل پژوهش های نوآورانه طراحی نماید.
دکتر حریریان، حرکت های انجام شده در دانشکده را بسیار خوب اما ناکافی خواند و بر ضرورت استفاده بهینه از امکانات موجود از طریق تقویت فعالیت های بین رشته ای تاکید کرد.
دکتر قهرمانی، اعطای اختیارات به دانشکده را موجب رشد تصاعدی امتیازات آن دانست و نگهداری رتبه اول برای دانشکده را در گرو فراهم آوری ابزارهای مناسب خواند.
سپس دکتر اکبری، خواستار به روز رسانی تجهیزات دانشکده شد.
در پایان دکتر کریمی، رییس دانشگاه، جان باختن بسیاری از هم وطنان در زلزله غرب کشور را تسلیت گفت و به روند درمان آسیب دیدگانی که به تهران منتقل شده اند اشاره کرد و افزود: تعدادی از هم وطنان آسیب دیده به بیمارستانهای شریعتی، سینا و امام خمینی (ره) منتقل شده اند که خوشبختانه تیم پزشکی همکاری خوبی داشتند و مسیر درمانی آنها به شیوه مطلوبی در حال انجام است. همچنین برخی از مراکز دانشگاه، تیم هایی به منظور کمک رسانی به آسیب دیدگان به مناطق اعزام کرده است.
دکتر کریمی دانشکده داروسازی را محیطی آرام و پرکار توصیف کرد و گفت: شناخت من از دانشکده مربوط به الان نیست و به 43 سال قبل باز می گردد. زمانی که به عنوان دانشجوی پزشکی وارد دانشگاه شدم و دوستان زیادی در دانشکده داروسازی داشتم.
رییس دانشگاه، خاطر نشان کرد: اگر قبول کنیم که دانشگاه مغز کشور است، دیگر نمی توانیم دانشگاهی آموزش دهنده باقی بمانیم و باید به نسل چهارم بیاندیشیم. مغز کشور نمی تواند در گذشته و حال باقی بماند، بلکه باید برای آینده برنامه ریزی کند.
دکتر کریمی، دانشکده های کارآفرین و خلاق را موجب دلگرمی نسل جوان خواند و تصریح کرد: از زمانی که ریاست دانشگاه را بر عهده گرفته ام، از تمامی روسای بیمارستان ها و دانشکده ها خواستم که به جای کسب تکلیف از ریاست، به دانشگاه اعلام کنند که چه کارهایی انجام داده اند چرا که معتقدم، مدیریت وابسته به مرکز دیگر پاسخگوی نیازهای دانشگاه نیست.
وی در ادامه گفت: واگذاری اختیارات به مدیران تنها یک شعار نیست. البته منابع دانشگاه محدود است اما تمامی برنامه های دانشگاه به صورت شفاف روی میز است و ما چیزی در زیر میز نداریم. از سوی دیگر دانشکده داروسازی قابلیت های بسیاری برای جذب منابع دارد. اکنون زمان انشای 'علم بهتر است یا ثروت' نیست بلکه علمی بهتر است که منجر به تولید ثروت شود. حضرت علی (ع) نیز با حفر قنات و تولید نخلستان، ابتدا خلق ثروت و سپس آن را انفاق می کردند. بنابر این ثروت بد نیست، بلکه ثروت اندوزی مذموم است. از این رو به سمت تولید مقالاتی حرکت کنید که منجر به درآمد برای دانشکده شود.
رییس دانشگاه، در ادامه به بدهی سازمان های بیمه گر به دانشگاه اشاره کرد و گفت: علی رغم محدودیت منابع، قصد ندارم که فضای یاس و نا امیدی در دانشگاه ایجاد کنم، از این رو اعلام می کنم که ما دارای منابع زیادی هستیم که در اختیار شرکایمان است و هنوز در اختیار ما نیست.
وی ضمن انتقاد از احداث ساختمان های بی رویه در فضای بیمارستانی و دانشکده ها گفت: قطعا از ساختمان کاری بر نمی آید، چه بسیار دانشکده هایی که در فضایی عالی احداث شده اند اما خالی از ایده و فکر نو هستند و چه بسیار ساختمان های قدیمی که مملو از افرادی موثر است. ای کاش همان ساختمان های قدیمی با قدمت 70 ساله که هنوز در برابر زلزله مقاوم هستند را حفظ و در همان فضا، خلاقانه کار می کردیم.
دکتر کریمی، اصلاح سایت دانشگاه را از برنامه های آتی خواند و گفت: پیش از همه، بنده در خصوص اصلاح طراحی سایت به گونه ای که بدنه دانشگاه بهتر دیده شوند صحبت کرده ام اما از بهترین مسیرهای ارتباطی رییس دانشگاه با بدنه، صحبت هایی است که از طریق سایت منتشر می شود. قطعا، نیروی انسانی، سرمایه های اصلی ما هستند و ما چاره ای جز توجه به آنها نداریم.

خبر: نسیم قرائیان
عکس: سید میثم عطری

تهیه کننده:

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

استاد دانشگاه

استاد دانشگاه

78/10/11 - 00:00

جناب دکتر نگویید چاره ای جز توجه به نیروی انسانی دانشگاه نداریم. بفرمایید وظیفه داریم به نیروی انسانی توجه کتیم. اخیرا شاهدهستیم رییس جدید دانشگاه در کلامشان کمی بی توجه عمل میکنند. روابط عمومی محترم و مشاورین گرامی لطفا تذکر دهید. تشکر استاد دانشگاه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
دوست شما.

دوست شما.

78/10/11 - 00:00

باسلام. به شیوه پیامبر گرامی مان همه خوبی ها را برای همگان بخواهیم. دیگران را مقدم بدانیم. فقط زمانی کاندید مدیریت و ریاست باشیم که قبول کرده باشیم که ندیریت یعنی تلاش برای اولویت دادن به نیاز دیگران و تلاش برای براورده سازی ان. نه اینکه رسیدن به اهداف شخصی و تحمیل نظرات شخصی. دوست شما

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *