محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

اجتماع بزرگ بسیجیان دانشگاه در دانشکده دندان پزشکی به مناسبت هفته بسیج

به مناسبت هفته بسیج، اجتماع بزرگ بسیجیان دانشگاه در سالن شهید هدایت دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندان پزشکی به مناسبت هفته بسیج اجتماع بزرگ بسیجیان دانشگاه با حضور دکتر رکن، رییس دانشکده دندان پزشکی، دکتر زینب کدخدا مسئول بسیج جامع پزشکی دانشکده دندان پزشکی،دکتر علی رضا زاکانی مسئول بسیج دانشگاه،دکتر حسین درگاهی جانشین مسئول بسیج دانشگاه و همچنین مسئولان و اعضای شورای مرکزی کانون های بسیج و برخی از اساتید، کارکنان و دانشجویان روز سه شنبه ۵ آذر۹۷ در  سالن شهید هدایت برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر درگاهی ضمن خیرمقدم به حضار و تقدیر و تشکر برای برگزاری این اجتماع بزرگ در مورد هفته بسیج و بسیج دانشگاه علوم پزشکی و ساختار آن به بیان توضیحاتی پرداخت.
در ادامه دکتر زاکانی با بیان نقش بسیج در انقلاب اسلامی و در مورد جمهوریت در ایران اسلامی سخنرانی و بیان کرد راه مقابله با استکبار جهانی استقلال همه جانبه سیاسی و اقتصادی است.
سپس به دو نفر از پیشکسوتان بسیجی، دکتر اکبر فاضل و وهاب صادق پور به رسم بود هدایایی تقدیم شد.
همچنین مسابقه کتاب خوانی با عنوان کتاب بازیگری و تماشاگری برگزار شد که در آن به ۱۰ نفر به قید قرعه جوایزی تعلق گرفت.
در پایان به قید قرعه به هشت نفر از شرکت کنندگان جایزه سفر به مشهد مقدس اهدا شد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی