محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

اختتامیه جشنواره مسابقات ورزشی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی گفت:سعی میکنیم هر ساله در برگزاری برنامه های ورزشی فعالتر عمل کنیم تا روحیه نشاط را در دانشکده افزایش دهیم.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، همزمان با میلاد رسول اکرم و امام جعفر صادق اختتامیه جشنواره مسابقات ورزشی با حضور دکتر آرش منصوریان معاون اداری مالی، دکتر مهدی نیکنامی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، حسین صارمی کارشناس ورزش های همگانی کارکنان و دانشجویان دانشگاه، امین نصیری کارشناس اداره مسابقات و قهرمانی دانشجویان دانشگاه، فهیمه باقری، رضا اسماعیل زاده رابطان ورزشی دانشگاه در دانشکده، دانشجویان و کارکنان به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده 25 آبان 98 در آمفی تmاتر 90 نفره برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر مهدی نیکنامی ضمن خوشامدگویی به مهمانان از حضور فعال کارکنان و دانشجویان در مسابقات هفته تربیت بدنی قدردانی کرد و افزود: سعی میکنیم هر ساله  در برگزاری برنامه های ورزشی فعالتر عمل کنیم تا روحیه نشاط را در دانشکده افزایش دهیم.
در ادامه از برندگان مسابقات ورزشی آقایان و بانوان با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی قدردانی شد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی