محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

ارتقا مرتبه دانشگاهی دو عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی به مرتبه دانشیاری

رئیس دانشکده دندانپزشکی درپیامی ارتقا مرتبه علمی دکتر امیرجلال عباسی دکتر سپیده عرب به مرتبه دانشیاری تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، در دویست و چهل و چهارمین نشست هیئت ممیزه که چهارشنبه 22 خرداد 98 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، پرونده پانزده عضو هیئت‌علمی موردبررسی قرار گرفت که از دانشکده دندانپزشکی دو عضو هیئت‌علمی به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کردند.
رئیس دانشکده دندانپزشکی درپیامی ارتقا مرتبه علمی دکتر امیرجلال عباسی دکتر سپیده عرب به مرتبه دانشیاری  تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است :
جناب آقای دکتر امیرجلال عباسی عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی جراحی فک و دهان و صورت دانشکده دندانپزشکی
سرکار خانم دکتر سپیده عرب عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی
با سلام و احترام ،
 نظر به ارزیابی انجام شده از سوی هیات ممیزه دانشگاه، بدین‌ وسیله ارتقا مرتبه دانشگاهی جنابعالی/سرکار عالی به مرتبه دانشیاری که موجب سرافرازی و خرسندی جامعه علمی کشور می باشد را شادباش می گوییم. تداوم موفقیت‌های علمی شما  را در دستیابی به درجات علمی بالاتر از خداوند متعال مسئلت می نماییم .
دکتر امیر رضا رکن
رئیس دانشکده دندانپزشکی