محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

انتصاب دکتر آرش منصوریان به عنوان دبیر و عضو کمیته صیانت ازحریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در نظام اداری

رئیس دانشکده دندانپزشکی در ابلاغی دکتر آرش منصوریان را به عنوان دبیر و عضو کمیته صیانت ازحریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در نظام اداری، منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی: دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر آرش منصوریان را به عنوان دبیر و عضو کمیته صیانت ازحریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در نظام اداری، چهارشنبه 9 خرداد 97 منصوب کرد. در متن ابلاغ آمده است:

جناب آقای دکتر منصوریان
معاون محترم اداری و مالی دانشکده

با سلام و احترام،
    در راستای اجرای تصویب نامه شماره 1127128 مورخ 28/12/1395 شورای عالی اداری و به استناد ابلاغیه شماره 340/و/96 مورخ 28/01/1396 دانشگاه  موضوع'حقوق شهروندی در نظام اداری' و باتوجه به توانمندی،تعهد وشایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان 'عضو و دبیر کمیته صیانت ازحریم امنیت عمومی وحقوق شهروندی دانشکده' منصوب می‌شوید. تا با بهره گیری از تجربیات علمی و اجرایی و براساس شرح وظایف و مسوولیت‌های مندرج در تصویب نامه فوق الذکر در جهت تحقق اهداف والای تعیین شده دانشگاه گام بردارید. از خداوند متعال موفقیت جنابعالی را خواستارم.

رئیس دانشکده دندانپزشکی

خبر و عکس: فاطمه زمانی